Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film trzymający w napięciu

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was dwie kwestie. 

pierwsza: kiedyś oglądałem film o kobiecie która była przetrzymywana na parkingu przez psychopatę, zawsze gdy przyjeżdżała policja na parking to udawał że nic się nie dzieje, albo ich zabijał, na końcu szukał tej dziewczyny na parkingu za pomocą psów które miały ją następnie zagryźć.

druga kwestia: szukam jakiegoś podobnego filmu do tego co opisałem wyżej, albo coś w stylu filmu jak np. Telefon. 

Opublikowano

Może "3 Days to Kill", chyba najlepszy film sensacyjny, który wyszedł w tym roku. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Edge of Tomorrow    Taki 50/50 telefon, ale nie do końca. Tam jest swego rodzaju pułapka czasu. (IMO najlepszy film tego roku)

Gone Girl  - Gość stał się jakby zakładnikiem we własnym domu. Bardzo długi, ale za to ciekawy film...

Rec 4 - Odizolowani na statku i zombie, zombie, zombie :P

Ze starszych filmów Collaretal - strasznie podobne do telefonu... (Tylko akcja się dzieje w taksówce)

Gurotesuku - podobne do Piły 1

Opublikowano

Kojarzę opis filmu, ale idk jaki to
Co do podobnego, może nie jest tak bardzo, ale tematem zbliżone i trzyma w napięciu "megan is missing" 

Opublikowano

Połączenie (2013 rok). Trzyma w napięciu, fabuła nie jest dosyć skomplikowana.

Z chęcią poznałbym nazwę filmu, który opisałeś w temacie. Jeżeli znasz już nazwę - skontaktuj się ze mną na PW, odwdzięczę się lajkami. 

­

Opublikowano

Może ''Plan lotu''? Film opowiada o matce która na pokładzie samolotu gubi dziecko, następnie dowiaduje się, że jej dziecko nie żyje i zmarło kilka dni temu. 

Chyba ktoś filmu nie dokończył. Jak już leciał, trzeba było oglądać. Dziecko żyło, zostało uprowadzone przez tego ochroniarza, który przez cały lot pomagał kobiecie i się nią zajmował.

Uprowadzona / Uprowadzona 2 

;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Chyba ktoś filmu nie dokończył. Jak już leciał, trzeba było oglądać. Dziecko żyło, zostało uprowadzone przez tego ochroniarza, który przez cały lot pomagał kobiecie i się nią zajmował.

Uprowadzona / Uprowadzona 2 

;-)

Nie chciałam spoilować dlatego opisałam to tak aby nie minęło się z prawdą. Napisałam, że na pokładzie samolotu, więc nie wiem o co Ci chodzi z tym ''jak już leciał'', po drugie wiem jak się skończył, a po trzecie to nie musiałeś spoilować bo jeśli komuś polecam film to fabułę staram się opisać w najmniej możliwym sposobie który by ujawniał jej treść. A ty oczywiście musiałeś to zrobić.  o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...